Total Pageviews

Tuesday, 22 March 2011

kembali lg...

rindu sangat22222222222222222222.............wuaaaaaaaaaaaaaaaaa..............ada lg 3 hari.......huhuhuhuhuh

video

Tuesday, 15 March 2011

mood today...

aku rindu,aku sayang.............tp aku simpan dulu semua perasaan 2 sekarang...samp masa aku buka balik....tp skung ni aku letih sangt2....letih xtau nak kata apa dah......mungkin yang ini terbaik untuk aku......apa lg ZZZZZZZZZ.......ok semua ....need to sleep...jumpa lg insyaAllh...

Sunday, 13 March 2011

aku suka teng0k laut....tenang....

rasa mcm nak patah balik je zaman sekolah menengah...rasa happy je....xde nak pk2 masalah...enj0y je ngan kengkawan..masa d0k kat hostel lg best....banyak sangt pegalaman n kenagan manis kat sana...hidup penuh dengan gelak ketawa aku...sebab 2 SPM kant0i....hahaha tp org ckp jatuh kita xakan jatuh selama2nya kan...so aku bangun semula...amik STPM..time ni aku dah xmen dah...just focus je...cikgu suh join xtvt apa pun aku tak mau.....last alhamdulilah dapat result yg boleh blah la juga ...tp xde la kecewa ...mak n ayah pun dah leh senyum bila teng0k aku senyum...SAYANG MAK N AYAH..muah......bnyk support cek......uwaaaaaaa cedihnya....kalau pk balik mak ayah la banyk berk0rban...so u all semua....hargailah mak n ayah hampa semua...bila masuk alam U ni ay0k serabut la juga.........h0h0h0...sr0n0k juga...bila temp0h alam ni....bnyk suka n duka...k lah korang nak tdoq dah...es0k nak kena bangun awal....take care semua n senyum2 selalu k....:)

salam and gud evening

hati ni rasa mcm pokok bakau tu serabut ja...huahuahua..........ari ni rasa boring sangt..nak g teng0k wayang.....MERONG MAHAWANGSA...tp apakan daya...xsy0k layan sorang...es0k dah mula BZ....huhhuh...es0k harap yang terbaik bagi aku..amin...to all my friend...pray for me..muah